Отборът на 500 завърши сезона с неуспешен да се справи

...
Отборът на 500 завърши сезона с неуспешен да се справи
Коментари Харесай

Българите от 500 с фатална загуба за край на сезона

Отборът на 500 приключи сезона с несполучлив да се оправи с опитните французи от LDLC и надлежно не се класира на елитното Counter-Strike състезание ESL Challenger League. Родните състезатели дадоха всичко от себе си по време на дългия път към задачата, само че на последната крачка от Relegation шампионата бяха спънати от мощния си противник след загуба с 0:2 (14-16, 12-16) и ще играят в ESEA Advanced.

Двубоят бе извънредно под напрежение по време на двете карти Nuke и Inferno. Започвайки с избора на LDLC, срещата се оказа извънредно равностойна. Все отново обаче след две полувремена с задатък от по един рунд, французите съумяха да се доберат до карта №1. Впоследствие Филип " Graviti " Бранкович и компания построиха огромна преднина от 11-4 във втория мап и не след дълго да потушиха и финалните опити за опозиция на нашите момчета, запазвайки си място на идващия Challenger League.

Блестящи за " лъвовете " за следващ път бяха Алекс " Rainwaker " Петров и Георги " SHiPZ " Григоров. Двамата взеха надлежно 52 и 45 фрага, само че мощния им конкурент не остави късмет за повече.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР