Отборът е готов. Регистрирани сме. Заедно с моите колеги ще

...
Отборът е готов. Регистрирани сме. Заедно с моите колеги ще
Коментари Харесай

Николай Нанков: Листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч е регистрирана. Тръгваме към поредната победа!

Отборът е подготвен. Регистрирани сме. Заедно с моите сътрудници ще желаяме още веднъж доверието на жителите на област Ловеч. Тръгваме към следващата победа на ГЕРБ-СДС. И имаме вяра в нея, тъй като виждаме – на хората им писна.

 

Това написа в своя фейсбук профил някогашният заместител министър от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

 

" На хората им писна да чакат решенията на проблемите, а да получават единствено рецесии. Да чакат обещаните им реки от мед и масло, а пазарят храни на инфлационни цени. Да чакат нови вложители, а да затварят производства. Да чакат довеждане докрай на Автомагистрала „ Хемус “, а тя потъна в съсипия. По нашите проекти автомагистралата към този момент щеше да е стигнала до Ловеч. Да чакат влизане в еврозоната, а Кирил и Асен прецакаха и това - тъй като единственият растеж, който реализираха по време на ръководството си, е на инфлацията ", акцентира още той.

 

" Затова гласувайте! За да има ГЕРБ-СДС първи резултат и опция да върне страната на пътя на стабилността и предвидимостта. Защото сме потвърдили, че единствено ние от ГЕРБ-СДС имаме управнически потенциал! Пропиляхме в опити доста време! Време е за смяна на Промяната ", написа в умозаключение Николай Нанков.

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР