Отборът до Лацио записа равенство 1:1 срещу Атлетико Мадрид в

...
Отборът до Лацио записа равенство 1:1 срещу Атлетико Мадрид в
Коментари Харесай

Лацио измъкна точка срещу Атлетико Мадрид с късен гол на вратаря си

Отборът до Лацио записа тъждество 1:1 против Атлетико Мадрид в семейството си от Група Е на Шампионска лига. Италианският отбор стигна до точката по извънредно трагичен метод, като в самия завършек на мача вратаря Иван Проведел се разписа.

В 12-ата минута пристигна първият по-добър късмет за Лацио и то с отдалечен изстрел на Дайчи Камада, който бе отразен от Ян Облак.

Седем минути по-късно Антоан Гризман доста добре размина Патрик и навлезе в наказателното поле на домакините, само че в последния миг се замота и пропусна страхотна опция.

В 25-ата минута Дзакани стреля от директен свободен удар, само че стражът на мадричани сподели, че внимава.

Три минути по късно се отвори добра опция пред Луис Алберто. Той стреля от границата на наказателното поле на Атлетико Мадрид от въздуха, само че неопределено в навън. 

В 29-ата минута " дюшекчиите " поведоха. Науел Молина подаде към Пабло Бариос, който насочи удар от разстояние, топката рикошира в крайници на Дайчи Камада, излъга вратаря Иван Проведел и влетя в мрежата му.

Аксел Витсел се опита да изненада Иван Проведел в 50-ата минута с отдалечен удар, само че вратарят на Лацио внимаваше и избави.

Чиро Имобиле направи голям пропуск в 55-ата минута. Ян Облак позволи груба неточност и почисти една топка, която бе пресечена от Фелипе Андерсон, който с глава я сервира на Чиро Имобиле в наказателното поле на Атлетико. Но голмайсторът на " бианкочелестите " не съумя да вкара, а ударът му бе отразен от Облак.

Алваро Мората още веднъж сътвори напрежение в наказателното поле на Лацио в 66-ата минута. След негов удар топката рикошира в Романьоли и срещна левия непряк дирек на вратата на Иван Проведел. 

Иван Проведел направи ужасно избавяне в 71-ата минута. Маркос Йоренте комбинира със Самуел Лино, който бе на отлична позиция в наказателното поле на Лацио, само че Проведел се хвърли в краката му и направи великолепно избавяне. 

Италианският отбор стигна до равенството надълбоко в добавеното време. Луис Алберто центрира в наказателното поле на Атлетико Мадрид, където стражът на Лацио се бе присъединил. Именно Иван Проведел засече топката и я прати във вратата с глава. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР