Отбора по стрелба на СК „Спартак- Враца’’ при ОД на

...
Отбора по стрелба на СК „Спартак- Враца’’ при ОД на
Коментари Харесай

Стрелците от СК Спартак-Враца останаха осми на турнир за полицаи във Варна /снимки/

Отбора по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак- Враца’’ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Враца взе присъединяване в заключителния стадий от Републикански обзор по стрелкова подготовка за чиновници на Министерство на вътрешните работи, който се организира от 25 до 28.06.2018 година във Варна. Организаторите от Спортна асоциация на Министерство на вътрешните работи и домакините от ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна и Центъра за специализация и професионална подготовка – Варна, на чието стрелбище се организира шампионата, демонстрираха отлична подготовка. В републиканското състезание взеха присъединяване 23 тима и общо 115 състезатели.
Врачанските служители на реда от мъжкия тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов не съумяха да влязат в почетното класиране и се подредиха на осмо място. Ивайло Флоров влезе във финала, само че остана отвън призовата тройка, класирайки се на шесто място. Катя Василева също след квалификациите влезе на край и след осъществяване на финалите стрелби доближи до шестото място.
В комплексното класиране купата завоюваха стрелците на ОДМВР-Пазарджик, следвани от тимовете на ОДМВР-Плевен и Столична дирекция на вътрешните работи.
Сладващо съревнование, на което стрелците на Семеен кодекс „ Спартак-Враца “ са уредници, е шампионат по пукотевица с револвер по случай 5 юли – професионалния празник на чиновниците от Министерство на вътрешните работи. Той ще се организира на 04.07.2017 година от 10.30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР