Отбор с отрицателен баланс в редовния сезон на МЛБ ще

...
Отбор с отрицателен баланс в редовния сезон на МЛБ ще
Коментари Харесай

Тампа Бей - Хюстън и ЛА Доджърс - Атланта поемат към Световните серии

Отбор с негативен баланс в постоянния сезон на МЛБ ще играе за купата в Американската лига и място в Световните серии. Това е Хюстън Астрос, който като подложен под №6 в плейофите стигна до финала в " младата школа ", губейки единствено един от изиграните дотук шест мача в директните елиминации.

В объркания от пандемията сезон " астронавтите " се избавиха от всенародния яд, подбуден от абсурда с кражба на сигнали през 2017 година, с помощта на затворените за аудитория игрища. Тексасци взеха " уайлд кард " за плейофите като втори в Западната дивизия на АЛ, въпреки и с едвам 29 победи от 60 мача.

Rays. Astros. This is going to be good.
— MLB (@MLB)
В елиминациите отборът на Дъсти Бейкър в профил №3 в схемата Минесота Туинс с 2-0 победи като посетител в предварителния кръг и №2 Оукланд Атлетикс с 3-1 в дивизионните серии, извършени в " балона " в Лос Анджелис. Сега на Хюстън следва конфликт с №1 Тампа Бей Рейс на различен безпристрастен терен – в Сан Диего.

" Лъчите ", които през 2020 година реализираха най-хубавия баланс в АЛ (40-20), се класираха за първия си край в лигата от 2008 година По пътя отборът от Сейнт Питърсбърг отстрани №8 Торонто Блу Джейс с 2-0 вкъщи и №5 Ню Йорк Янкис с 3-2 в Сан Диего.

Neither team has lost this.

We can't wait for this.
— MLB (@MLB)
В Националната лига към този момент липсват каквито и да е изненади и до финалния дуел за купата в " остарялата школа " стигнаха двата най-силни тима в постоянния сезон – №1 Лос Анджелис Доджърс (43-17) и №2 Атланта Брейвс (35-25). Серията посред им във формат " 4 от 7 " ще се организира на ст. " Глоуб Лайф Фийлд " в Арлингтън, където ще се играят и всички мачове от Световните серии.

В първите два кръга от плейофите и " мошениците ", и " смелчаците " се оправиха с лекост със противниците си, затваряйки сериите си в минималния формат. Суперфаворитът от Ел Ей мина с 2-0 и 3-0 надлежно през поставените под №8 Милуоки Бруърс и №4 Сан Диего Падрес, а Атланта стори същото против №7 Синсинати Редс и №6 Маями Марлинс.

Final four.
— MLB (@MLB)

ФИНАЛИ В МЛБ 2020

Американска лига

№1 Тампа Бей Рейс - №6 Хюстън Астрос (в Сан Диего)

Национална лига

№1 Лос Анджелис Доджърс - №2 Атланта Брейвс (в Арлингтън)

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР