Отбелязвайки достигането на над 27 млн. потребители по света на

...
Отбелязвайки достигането на над 27 млн. потребители по света на
Коментари Харесай

Филип Морис Интернешънъл даде старт на глобалната инициатива IQOS Together X в Атина

Отбелязвайки достигането на над 27 млн. консуматори по света на водещата за своето портфолио от артикули бездимна опция, предопределена за пълнолетни пушачи, Филип Морис Интернешънъл показа самодейността IQOS Together X, която ще способства за осъществяването на задачата за бъдеще без пушек на компанията. Целта на IQOS Together X е да означи избора на милиони консуматори на бездимната опция по целия свят - да се откажат от тютюнопушенето, като преминат на по-малко нездравословни други възможности.

„ Чрез платформата IQOS Together X ние поддържаме връзка с членовете на IQOS общността по целия свят, която наброява над 27 млн. пълнолетни консуматори – като поканихме представители на тази общественост да вземат участие в световното събитие в Атина “, сподели Стефано Волпети, президент на категорията на бездимните други възможности и основен шеф „ Потребители “ във Филип Морис Интернешънъл. „ Присъствието на толкоз доста членове на общността по време на това неповторимо събитие е опция да им отдадем заслуженото за тяхната роля в това цигарите да останат в предишното и да ги насърчим да предлагат и на други пълнолетни пушачи да се преориентират, в случай че не могат да спрат да пушат. “ 



Снимка: Филип Морис България

Филип Морис Интернешънъл има ангажимент да дава информация на пълнолетните пушачи, както и на хората, които държат на тях, за съществуването на бездимни други възможности, да предизвиква пълнолетните пушачи да се преориентират към тези други възможности, в случай че не могат да спрат да пушат, и да ги поддържа и насърчава в процеса на прекосяването, с цел да им вдъхне убеденост в тяхното решение да се откажат от цигарите. 



Снимка: Филип Морис България

IQOS TOGETHER X слага фокуса върху силата на персоналния избор и предлага прекарвания по желание на потребителите. Инициативата, която през последните 6 месеца набира скорост по целия свят, се опира на събраната противоположна връзка от потребителите и доближи своята кулминационна точка посредством основаването на многообразие от прекарвания по техен избор на световното събитие в Атина. IQOS Together X има за цел да ангажира разширяващата се общественост от пълнолетни пушачи, които посредством своя избор способстват за ускореното създаване на бъдеще без пушек.  



Снимка: Филип Морис България

Събитието IQOS Together X се организира на 23 септември 2023 година в парк „ Елиникон “ в Атина, Гърция, и на него участваха хиляди членове на IQOS общността от 19 страни по света: Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Гърция, Италия, Казахстан, Латвия, Литва, Северна Македония, Филипините, Румъния, Сърбия, Словакия, Швейцария. Трансформацията на Филип Морис Интернешънъл и напъните на компанията да се форсира построяването на бъдеще без пушек се съчетава доста добре с трансформацията на парк „ Елиникон “, защото и двете се базират на новаторски решения, които подтикват напредъка в посока други възможности, които са отговор на действителни проблеми.  



Снимка: Филип Морис България

Постиженията и самодейностите на Филип Морис Интернешънъл, свързани със стимулирането на избора на пълнолетните пушачи, включват:

- От 2008 година насам компанията е вложила над 10.5 милиарда $ в създаването, научната оценка и комерсиалната реализация на бездимни други възможности, предопределени за пълнолетните пушачи, които другояче ще продължат да пушат, като задачата е цялостното прекратяване на продажбата на цигари.

- Филип Морис Интернешънъл е единствената водеща тютюнева компания, която е оповестила обществено ангажимент за последователно прекратяване на производството на цигари.

- Бездимните други възможности на компанията се оферират на 80 пазара, а пълнолетните им консуматори по света са към 27.2 млн.

- На 7 юли 2020 година Агенцията по храни и медикаменти на Съединени американски щати (FDA) издаде позволение системата за нагряване на тютюн IQOS да се предлага на пазара като артикул с модифициран риск с информация за понижено излагане*. 

*Източник: Прессъобщение на FDA: “FDA Authorizes Marketing of IQOS Tobacco Heating System with ‘Reduced Exposure’ Information. ” 

Материалът се разгласява с поддръжката на Филип Морис България.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР