Отбелязваме опитите на някои американски законодатели да хвърлят вината върху

...
Отбелязваме опитите на някои американски законодатели да хвърлят вината върху
Коментари Харесай

От Кремъл видяли американски кораби в района на “Северен поток” преди течовете

" Отбелязваме опитите на някои американски законодатели да хвърлят виновността върху Русия за случаите, зародили на газопроводите " Северен поток 1 “ и " Северен поток 2 “. Може би имат по-добра панорама от върха на Капитолийския рид. Но в случай че казусът е подобен, те също би трябвало да са видели дейностите на американските военни кораби на самото място на спирането на съветската инфраструктура тъкмо предходния ден. Или видяни дронове и хеликоптери да летят там. Или следени учения на Военноморски сили на Съединени американски щати с подводни експлозиви, извършени в същия регион преди време ", пишат от съветското посолство в Съединени американски щати. 

И от там изрично отхвърлят изказванията, че Русия стои зад случилото се. Взаимните обвинявания в бойкот идват от всички направления, само че към момента не е ясно какво тъкмо се е случило. За да стартира следствие, би трябвало газът да изтече изцяло, защото сега е рисково. 

" Продължаващата десетилетия енергийна търговия сред Москва и Европа от дълго време се е трансформирала в рана на очите за вашингтонските стратези. Неспособни да предложат почтена опция на надеждни и, което е не по-малко значимо, евтини доставки на газ, Съединени американски щати взеха решение да " изтласкат “ Русия като съперник, употребявайки непазарни способи и наказания. Вашингтон се пробва интензивно да закачи своите съдружници за скъпа и неподходяща за околната среда " LNG игла “, считат от съветското посолство в Съединени американски щати. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР