Отбелязваме Международния ден на шефа. Началото му е поставено преди

...
Отбелязваме Международния ден на шефа. Началото му е поставено преди
Коментари Харесай

Международен ден на шефа: Да обичаш работата си

Отбелязваме Международния ден на шефа. Началото му е сложено преди повече от 50 години в Съединени американски щати, а концепцията се популяризирала по целия свят. Екипът на „ Събуди се ” по реши да ревизира има ли харесвани шефове у нас и с какво печелят утвърждението на чиновниците.

Оказа се, че в Русе има една компания, чийто чиновници обожават работата и шефа си. Именно там преди няколко години за първи път се вкарва 4-дневна работна седмица.

С днешна дата огромна част от шефовете в града гледат да балансират работата и персоналния живот на чиновниците си . Дарина Йосифова и фамилията й ръководят няколко бизнеса. Един от тях е счетоводна къща. По-голяма част от чиновниците там имат опция сами да дефинират работното си време.

„ За мен е огромно предимство и се усещам доста спокойна с тази работа . Знам, че в случай че се наложи, мога да не присъствам и след това да си наваксам с работата в комфортно за мен време. Не бих се лишила от това успокоение за някаква друга работа ”, споделя служителката Елена Кирилова.

Но освен това е повода Елена и сътрудниците ѝ да харесват работата и шефа си. „ Преди две години ходихме във Франция. На идната година ходихме на отмора дружно с всички фамилии ”, споделя Дарина Йосифова.

А наклонността за гъвкаво работно време , хоум офис и  4-дневна работна седмица обгръща от ден на ден компании в Русе.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР