Отървете се от изгарящата болка при подагра! С помощта на това

...
Отървете се от изгарящата болка при подагра!
С помощта на това
Коментари Харесай

Ето как да се отървете от изгарящата болка при подагра

Отървете се от изгарящата болежка при подагра!

С помощта на това средство можете да премахнете непотребната пикочна киселина от тялото и да се отървете от болките в ставите. Опитайте!

Много чести напоследък са ставните болести: артрит, остеопороза, подагра и други Всички тези болести предизвикват дискомфорт, болежка и пречат на естественото действие на хората. Предлагаме ви рецепта за напитка, която бързо ще ви избави от болките в ставите, ще отстрани пикочната киселина от тялото и ще предотврати появяването на подагра.

Тази напитка отстранява възпалението на ставите, токсините от тялото и облекчава болката незабавно!

Краставицата оказва помощ да се отървете от пикочната киселина, целината и джинджифилът имат противовъзпалителен резултат.

Необходими съставки:

1 краставица
корен от джинджифил 2,5 см
парче лимон
2 стебла целина

Начин на подготвяне:

Измийте зеленчуците. Почистете джинджифила от кората. Нарежете всички съставки на части и ги поставете в блендера. Пасирайте съставките, до приемането на гладка примес.

Начин на приложимост:

Получената напитка е с доста ободрителен усет. Диуретичните свойства на краставицата ще оказват помощ за унищожаване на непотребната пикочна киселина от ставите, както и за облекчение на отока. Джинджифилът е прочут с действието си против инфекциите, а също по този начин се оправя добре с възпаленията, в това число и със ставните. Целината също има диуретичен резултат, възвръща подвижността на ставите, понижава болката и възпалението. Всеки път би трябвало да си приготвяте нова доза от напитката. Пийте този лек 2 пъти дневно, до момента в който забележите усъвършенстване в положението си.

Преди приложимост се консултирайте със експерт!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР