Отъркването в екзотични животни на Бали явно е доста популярно

...
Отъркването в екзотични животни на Бали явно е доста популярно
Коментари Харесай

Моделка отърка голото си тяло в огромен бозайник, но после се видя в чудо /снимки/

Отъркването в екзотични животни на Бали очевидно е много известно измежду моделките и инфлуенсърките.
Преди време ви разказахме какъв скандал провокира моделка на „ Мис Максим “ със собствен гол фотос от красивия остров. Изглежда, обаче, нейните „ колежки “ не са си научили урока и не престават да повтарят грешката ѝ.
Миналия месец 22-годишната Алеся Кафелникова се метна чисто гола на голям бозайник от заплашен тип. Смятайки, че фрагментът е доста автентичен, тя го разгласява в Инстаграм, където беше засипана от реакции от своите над половин милион почитатели.
Алеся се снима чисто гола на гърба на суматренски слон, който е предпазен тип. Заглавието на фотографията е „ Природни трептения “, а по-надолу рускинята споделя на почитателите си, че „ да обичаш естественото е в човешката природа “.
За нейна най-голяма изненада, не всички реакции бяха позитивни. След бурната реакция в обществените мрежи тя беше принудена да изтрие поста си, написа „ Дейли Стар “.
Освен това Алесия трябваше и да се извини. В своя отбрана тя съобщи, че критиците ѝ неправилно са видели „ циничност “ в „ чудесната хубост “.
„ Жалко, че хората виждат това като циничност, а не като хубост и обич към природата. Обичам животните, обичам слоновете. И обичам Бали толкоз доста. Надявам се, че всеки от вас ще открие естетическа обич към моя пост и към хубостта “, написа тя в неотдавнашен пост.
„ Това беше една частна фотосесия, не съм имала желание да нараня възприятията на местите хора въобще. Обичаме балийската просвета и почитаме индонезийските правила. Извинявам се, в случай че виждате нещо друго в това “, прибавя тя.
В същия пост тя разгласява и фотоси, на които стои до слона.
Преди да изтрие голата си фотография някои от от най-яростните ѝ критици написаха: „ Горкият слон. Не те ли е позор да лежиш гола на слон “, „ Това е живо създание. Парите засенчват всичко “, "Това не е ли нехигиенично?'.
Дори шефът на балийската организация по туризъм подлага на критика моделката. По думите му, фрагментите „ не съответстват с нормите, които насърчаваме като част от туризма в Бали “.
„ Още едно трагично тривиализиране на величествения азиатски слон до момента в който типът се бори за съществуването си с бруталните злоупотреби в туризма и човешкото „ развлечение “, съобщи и представител на благотворителната организация „ Спасете азиатските слонове “.
От там упорстват за законодателна възбрана за използването на тези животни на неетични събития, където ги бият, мушкат и тормозят по всевъзможен метод с комерсиална цел.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР