От звезда в една далечна, далечна галактика, Марк Хамил достигна

...
От звезда в една далечна, далечна галактика, Марк Хамил достигна
Коментари Харесай

Марк Хамил получи звезда на Алеята на славата

От звезда в една " далечна, далечна вселена ", Марк Хамил доближи до звезда на Холивудската алея на славата, написа изданието Entertaiment Weekly.

Любимият на огромна част от света артист, изиграл най-известния във Вселената джедай, Люк Скайуокър, заслжено получи своя звезда на Алеята на славата пред " Ел Капитан " в Лос Анджелис в четрътък, 8-ми март. 

Към Хамил на формалната гала се причислиха и други звезди от епичната галактическа сага " Междузвездни войни " като Харисън Форд, Били Лурд, Кели Мари Тран, Р2-Д2 и Джордж Лукас. Харисън Форд загатна, какъв брой му липсва другият член на тяхното трио, имайки поради Кари Фишър. " Но аз чувствам наличието й ", показа той. 

Хвалейки Хамил, основателят на " Междузвездни войни Джордж Лукас посочи: " Марк Хамил е воин, който не може да бъде разказан... Той е извънредно въодушевен от всичко, което прави и тъкмо това търсех за облика на Люк Скайуокър ".

Самият Mарк Хамил сподели пред натрупалата се аудитория, е ще приказва малко, тъй като думите му в този миг липсват.  " Трудно ми е да изразя благодарността си, моята наслада, насладата да бъда почетен по този метод. Аз не съм бил така безмълвен от " Силата се пробужда ". Актьорът подчера, че би трябвало да признае, че без геният на Джордж Лукас, той не би бил на това място в този миг.

Цялото събитие протече измежду доста комизъм и закачки. Харисън Форд, който получи звезда през 2003 година, се пошегува, че на неговата гала е имало доста повече хора, при което Хамил стартира да брои присъстващите.

Пред фотографите 66-годишния Хамил застана в същинска джедайска (йогийска) поза, позирайки до своята звезда.

Вижте фрагменти от събитието, оповестени в YouTube от Associated Press.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР