От знака на зодиака, характера, навиците, начина на говорене на

...
От знака на зодиака, характера, навиците, начина на говорене на
Коментари Харесай

Какъв характер показва цвета на очите

От знака на зодиака, характера, навиците, метода на говорене на човек може да се извлече доста информация. Има доста препоръки по какъв начин да научите всичко за чужд, само че не всички са ефикасни. Оказва се, обаче, че просто би трябвало да погледнете в очите на човек.
Оказва се, че притежателите на избран цвят на очите са същински любимци на ориста.
Сиви очи
Екстрасенсът счита за най-щастлив " елементарния " и " неугледен " цвят на сивите очи. Те са по едно и също време смели, виновни и любопитни хора. Въпреки че от време на време се отхвърлят там, където интелектът им е безпомощен, в други обстановки сивите очи носят шанс на притежателите си по-често от другите.
Това са очите на късметлиите: те имат шанс както в  кариерата, по този начин и в любовта.
Черни очи
Черните и буйни очи, както в песента, в действителност свидетелстват за любящата природа на индивида. Чернооките хора няма да се спрат пред нищо, с цел да завоюват избраника. Понякога, обаче, цветът на очите може да работи и против тях.
 Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни? Кои са астрологическите цикли съгласно възрастта ни?
Ето нещо, което е относително непознато за множеството хора. Има избрани етапи от нашия живот, където всяка планета има най-силно влияни...
Тяхната фикс идея може да им донесе освен насладата от успеха, само че и огорчението от прибързаните решения.
Кафяви очи
Собствениците на кафяви очи са остроумни, привлекателни, надарени с ослепителен характер. В този случай е належащо да се разделят тези, които имат тъмни, съвсем черни кафяви очи и очи с по-светъл колорит.
Първите постоянно са капризни, подготвени да избухнат внезапно, помнят недоволствата дълго време. А хората със светлокафяви очи не търпят препоръки и напън от страна на другите поради ярката си персона.
Те нормално реализират огромен триумф.
 Най-забавното нещо, което всяка зодия прави съгласно астрологията Най-забавното нещо, което всяка зодия прави съгласно астрологията
Време е да представим една чудесна ранглиста на уеб страницата yourtango.com, в която са разказани най-забавните неща, които другите зодии върша...
Зелени очи
Собствениците на зелени очи постоянно са упорити натури, могат да проявят неотстъпчивост при решаването на значими за себе си въпроси, а от време на време даже и свирепост. В някои страни се счита, че зеленото е цветът на ревността и завистта, само че всъчщност, това е доказателство за тяхната пристрастеност.
В любовта те са горещи и пламенни сърца, отличават се с лоялността си към избраника.
Сини очи
Много хора считат синеоките хора за простовати и наивни, само че в действителност постоянно зад това стои излъган темперамент. Не можете да ги съжалявате, не можете да ги принуждавате да вършат нещо, което не им харесва. С общото успокоение на характера си, от време на време притежателите на небесносини очи се отегчават от монотонността.
 Какъв дявол се крие във всяка зодия? Какъв дявол се крие във всяка зодия?
Едва ли познавате човек, който има единствено позитивни качества. Във всеки от нас живее по един дявол. Ето коя е тъмната страна на всяка з...
Тези хора са целенасочени, не прекомерно сантиментални хора. Понякога изпитват пристъпи на мощен яд или меланхолия. Но такива промени в настроението са извънредно редки.
Тигрови очи
Тигровите или жълтите „ кехлибарени “ очи са извънредно редки. Притежателите им са артистични, изобретателни хора. С тях е прелестно да се приказва, само че те са слаби, усещат отрицателното отношение.
Можете да очаквате редки гении от притежателите на такива очи, като напромер способността да четат мислите на други хора.
Интересното е, че при раждането всички хора на Земята имат идентичен цвят на очите. Учените неотдавна откриха кой. През първите седмици от живота цветът на очите се трансформира, само че с възрастта може да се промени още веднъж.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР