от Зелената партия ще поиска драстично да поскъпнат полетите на

...
от Зелената партия ще поиска драстично да поскъпнат полетите на
Коментари Харесай

Поскъпване на самолетните билети и забрана на кратките полети, ако Бербок стане канцлер

от Зелената партия ще изиска фрапантно да нарастнат полетите на самолетните компании, в случай че стане канцлер.
Аналена Бербок, претендентът на немските Зелени за канцлер, изисква по-силно данъчно облагане на полетите на самолетните компании и. Бербок, която има огромни шансове да стане канцлер след изборите през септември, съобщи пред „ Билд “, че " не е почтено да се субсидира керосина с парите от налозите, до момента в който пътуването на дълги дистанции с железопътен превоз е скъпо, изключително в праймтайма ". По този метод Бербок има намерение, наред с други неща, да се бори с изменението на климата. Според нея " дъмпинговите цени " на полетите на самолетните компании повреждат климата.
 Бизнесът в Германия застава зад Бербок като нов канцлер Бизнесът в Германия застава зад Бербок като нов канцлер
Аналена Бербок, кандидат-канцлер от страна на немските „ Зелени “, се оказа изненадваща победителка в анкета измежду бизнес лиде...
Кандидатът на Зелените е права, написа централнот издание „ Ройтлингер “. „ Не може да бъде доста по-евтино да се лети от Щутгарт до Берлин, в сравнение с да се пътува с трен. Подобно е и със супер офертите за полети до дестинациите от градския или островния туризъм. За това има същия резултат като тениските, които се продават за две евро. Всичко е толкоз на ниска цена, само че гилдията получава пари от другаде ", написа вестникът.
По друг метод показва нещата „ Фолксцайтунг “ (Лайпциг): „ Бербок прекалено много опростява нещата. Тя се оплаква, че фамилните пътувания с трен са прекомерно скъпи по време на празниците, въпреки че това избавя климата, до момента в който в това време може да лети до Майорка за 29 евро. Никой не може да отхвърли, че летенето е по-вредно за околната среда от пътуването с трен. Вярно е също по този начин, че в доста случаи в Германия или Европа билетът за трен се оказва по-скъп от самолетния билет. Но с изключение на специфични предложения, като предписание самолетните билети не са евтини - железопътната линия е прекомерно скъпа. "
Берлинския „ Цайтунг “ също е изострен в рецензиите си. Вестникът написа, че Бербок " предизвиква същите страхове като политиците от крайната десница, които назовават Зелените „ партия на възбраните ". Според това пояснение отбраната на климата значи единствено забрани и нищо друго. "
Аналена Бербок води Зелените на парламентарните избори през септември. Според последните социологически изследвания, Зелените и Християндемократите се радват на 25 % поддръжка. Следват ги социалдемократите (15 процента), Алтернатива за Германия и либералите (по 11 процента) и Левицата (8 процента).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР