От здравето и благосъстоянието до добре приготвената чаша чай, силната

...
От здравето и благосъстоянието до добре приготвената чаша чай, силната
Коментари Харесай

10-те най-съществени неща в живота

От здравето и благосъстоянието до добре приготвената чаша чай, мощната безжична връзка и мързеливите недели… Проучване, направено от M&S Bank във Англия, разкрива кои неща в живота са в действителност значими и значими за хората.

„ Целта ни беше да установим кои са стойностните неща в човешкия живот. Резултатите от допитването демонстрират, че хората ценят повече здравето, финансовата сигурност и дребните наслади, в сравнение с забележителното благосъстояние “, споделя пред „ Daily Express “ Пол Стоукс, продуктов управител на M&S Bank.

 10-те най-съществени неща в живота

За три четвърти от участниците в допитването най-важното нещо в живота е здравето на фамилията. Следват финансовата сигурност и сърдечният смях. Високо класирани са също положителният сън, прегръдките, надеждният автомобил, домашните любимци, тишината и спокойствието.

Проучването демонстрира още, че множеството хора не осъзнават кои са в действителност значимите неща в живота им до навършването на 31 години. Част от индивидите и след тази възраст към момента на се решили какво в действителност си коства за тях.

Сред най-стойностните неща участниците в допитването са показали свежото благоухание след дъжд (#29), ободряващото кафе (#25), постоянните срещи с бабите и дядовците (#24), мързеливите недели (#20), лягането върху чисти чаршафи (#19) и съществуването на „ креативен отдушник “ (#17).

Тук са още мощната безжична връзка (#18), възприятието за сигурност в службата (#21), положително показване на обичания футболен тим (#14), добре приготвена чаша чай (#13, въпреки всичко са британци…) и непредвидена целувка (#11).

 10-те най-съществени неща в живота

А ето по какъв начин наподобява и челната десетка. 10-те най-съществени неща в живота са:

1. Семейство в положително здраве
2. Финансова сигурност
3. Сърдечен смях
4. Семейната непосредственост
5. Добър сън
6. Прегръдките
7. Надежден автомобил
8. Притежанието на домакински любим
9. Доброто показване на децата в учебно заведение
10. Тишината и спокойствието

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР