От завръщането на Григор Димитров на корта ни делят няколко

...
От завръщането на Григор Димитров на корта ни делят няколко
Коментари Харесай

Григор Димитров е подал заявка за Мастърса в Монреал


От завръщането на Григор Димитров на корта ни разделят няколко седмици, само че към този момент е ясно, че първата ни ракета и тази година ще подходи доста съществено към шампионатите в Северна Америка. Световният №19 е подал поръчка за Мастърс шампионата в Монреал, който ще се организира от 7 до 14 август. Това стана ясно след публикуването на първичния лист с участници.

Надпреварата в Канада ще се организира незабавно след шампионата, на който се чака Димитров да се завърне в игра – ATP 500 във Вашингтон (1-7 август). Заявки са подали всички тенисисти от Топ 20, като любопитното е, че измежду тях е и Новак Джокович. Към момента сърбинът не може да играе в Съединени американски щати и Канада поради важащите в двете страни противоепидемични ограничения, само че показа, че чака положителни вести в това отношение през идващите седмици.

В случай, че вземе присъединяване в Canada Masters, Димитров ще се надява да постави завършек на серията си от три следващи загуби в шампионата, която стартира на четвъртфинала против Кевин Андерсън през 2018 година При идващите си две участия българинът претърпя провали от Стан Вавринка и Райли Опелка.

Най-доброто класиране на първата ни ракета в конкуренцията датира от 2014, когато отстрани Доналд Иънг, Томи Робредо и Кевин Андерсън преди да загуби от Жо-Вилфрид Цонга на полуфинала.

Пълния лист със декларираните участници можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР