От зам.-министър на икономиката при тройната коалиция до дружка на

...
От зам.-министър на икономиката при тройната коалиция до дружка на
Коментари Харесай

Любка Качакова на сладка приказка с Мишел Пфайфър и Рене Зелуегър

От зам.-министър на стопанската система при тройната коалиция до приятелка на Мишел Пфайфър , ето на това се споделя последователност, видя HotArena .

Постигна я Любка Качакова, която сега е комерсиално аташе в Лос Анджелис. Ексминистърката съумя да се допре до същинския елит по време на премиерата на кино лентата " Джуди " , отдаден на Джуди Гарланд. Рене Зелуегър, която се превъплъщава брилянтно в основната роля, получи специфичен подарък от Качакова , направен в България. Носителката на " Оскар " приема с ненаситност шоколад с емблематичните за страната ни рози.

" Черен шоколад от розови листенца за обичаната Рене ", написа Качакова. Тя разгласява малко видео от срещата и диалога си с изкусителната Зелуегър.

Любка Качакова установи и че актрисата е просто фантастична във кино лентата, отдаден на Джуди Гарланд. Малко след тази звездна среща някогашната царистка се наслаждения на друга, още по-грандиозна холивудска спявка. Качакова, чиято запазена марка е необятната усмивка, има сериозен мотив да я покаже още веднъж и този път е запознанството й с Мишел Пфайфър . Родената в Пазарджик икономистка се опита да си направи селфи със звездата от " Опасен разум ". За нейна изненада самата Мишел Пфайфър взима телефона и прави малко видео вместо фотография.

" Тя Е! Невероятната! Изключително земна и сърдечна! Видео вместо селфи?? Тя държеше телефона?? ", написа изумената Качакова. Не ни се мисли какво ще стане, в случай че срещне Брат Пит, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР