От Ювентус са готови да се разделят с голяма сума

...
От Ювентус са готови да се разделят с голяма сума
Коментари Харесай

Ювентус вади 50 милиона, за да си върне футболист

От Ювентус са подготвени да се разделят с огромна сума пари, с цел да върнат Алваро Мората назад в клуба, написа “Марка”. Според изданието от “Старата госпожа” са отправили оферта към Атлетико Мадрид на стойност 50 милиона евро за нападателя, която обаче е била отхвърлена.

Отговорът на Атлетико е бил безапелационен: няма да правят отстъпка от откупната уговорка на играча, която е 150 млн. евро. Трансферът на Мората от Челси беше приключен това лято против сумата от 56 млн. евро, откакто преди година и половина той беше взет в началото чартърен. През миналия сезон той беше водещ изпълнител на “рохибланкос” с 16 гола в 44 мача във всички шампионати. 27-годишният испанец пази положителни мемоари от интервала си в Ювентус, където сред 2014 и 2016 година изигра 93 дуела, в които означи 27 попадения и направи 18 асистенции. Ако не стане някакъв огромен поврат обаче, той ще стартира своя трети сезон на " Уанда Метрополитано ", добавя мадридският вестник.

Юве са свързвани с още редица имена, които биха могли да заменят напускащия Гонсало Игуаин. Сред тях са тези на Луис Суарес, Един Джеко, Аркадиуш Милик и Мойс Кийн.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР