От Ювентус обясниха, че са разрешили на част от играчите

...
От Ювентус обясниха, че са разрешили на част от играчите
Коментари Харесай

Ювентус разрешил на играчите си да напуснат Италия

От Ювентус обясниха, че са разрешили на част от играчите си да изоставен Италия. Тези, които са се върнали в страните си, са прекратили карантината си, откакто са дали негативни резултати за заразяване с ковид.

По-рано излезе информация, че Гонсало Игуиаин е направил опит да се върне в родината си, а по-късно и такава, че е съумял. Миралем Пянич и Сами Кедира също са напуснали страната. Тримата бяха в изолираност, откакто съотборникът им Даниеле Ругани даде позитивна проба на 11 март.

Седмица по-късно те са дали проби и тестванията са били негативни, тъй че клубът им е разрешил да отидат при фамилиите си в родината си. Игуаин получил особено позволение, тъйкато майка му е болна и " бианконерите " за помогнали за пътуването му.

Звездата на отбора Кристиано Роналдо от известно време е в Португалия, с цел да бъде покрай майка си. Той обаче отпътува още преди възбраната за пътешестване от Италия.

#Coronavirus #Juventus, #Higuain, #Pjanic e #Khedira lasciano la #quarantena. La società ha autorizzato le scelte #Sportpaper https://t.co/fAtY59PolJ di @sportpaper
— Giovanni Cardarello (@karda70) March 19, 2020
Ругани не е единственият инфектиран състезател на Юве, откакто Блес Матюиди даде позитивна проба на 17 март.

Въпреки че отпътувалите играчи не са инфектирани, в Италия се появиха рецензии към отпътувалите в миг, в който цялата страна е блокирана и си стои по домовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР