От януари насам една тема в дискусионния форум на Apple

...
От януари насам една тема в дискусионния форум на Apple
Коментари Харесай

Собствениците на iPhone X си късат нервите заради мистериозна пукнатина

От януари насам една тематика в дискусионния конгрес на Apple непрекъснато се разраства. Изглежда, че стъкленото покритие на iPhone X, което пази двете задни камери, е почнало да се пропуква при някои телефони. Знаем какво си мислите - несъмнено, че в случай че пуснете телефона на твърда повърхнина, стъклото ще се счупи. И това би имало смисъл, единствено че недоволствата идват от притежателите на iPhone X, които упорстват, че в никакъв случай не са изпуснали скъпите си мобилни слушалки, пишат от Phonearena.

Apple таксува 99 $ за подмяна по AppleCare+, само че един консуматор на гореспоменатия конгрес на Apple оповестява, че Apple Store даже желае да заплати 549 $ за ремонт, който не е затрупан от гаранцията.
Така че в случай че телефонът не е изтърван, какво може да аргументи появяването на пукнатините? Някои упрекват температурата. Apple декларира, че iPhone X би трябвало да бъде в температурен диапазон от 0°C до 35°С при приложимост и от -20°C до 45°C, когато е неподвижен. Някои от изявленията на форума са от консуматори на iPhone X, които употребяват телефона в по-студени условия от тези, посочени от Apple, само че не откриват никаква щета по устройството си.
Тогава може би е нещо, което не е обвързвано с времето. Един член на форума на Apple споделя: " Това явно е минус при дизайна/материала ". Каквато и да е повода за пукнатините, Apple мълчи. Като се има поради неприятната реклама, която получи предходната седмица, когато бе намерено, че компанията авансово знаела, че iPhone 6 и iPhone 6 Plus ще се огънат, колосът просто би трябвало да бъде изцяло транспарантен във връзка с този нов въпрос.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР