От януари до юли България е посрещнала над 897 000

...
От януари до юли България е посрещнала над 897 000
Коментари Харесай

Половим милион румънски туристи посетили България през лятото

От януари до юли България е посрещнала над 897 000 румънски туристи , като над 500 хиляди от тях са посетили страната през интервала май-юли. Това заяви заместник-министърът на туризма Ирена Георгиева по време на среща с румънски публицисти в Пловдив , които са на опознавателен тур в страната. Инициативата е част от взаимен план сред Министерството на външните работи /МВнР/ и Службата по търговско-икономическите въпроси-Букурещ , за да се увеличи известността на България на румънския пазар.

Журналистите от северната ни съседка демонстрираха засилен интерес към туристическите дестинации в България и тактиката на Министерството на туризма за тяхното разпространение. Ирена Георгиева означи, че водещите дестинации за румънските туристи са общините Варна, Несебър, Балчик и Столична община .

Министерството на туризма употребява необятен набор от информационни канали , с цел да показа разнообразните благоприятни условия за туризъм в България на румънската публика. Сред основните принадлежности в маркетинговата тактика на ведомството са опознавателните турове за публицисти, влогъри, блогъри и инфлуенсъри от разнообразни страни.

През актуалната година към този момент са проведени сходни обиколки за основатели на наличие от Испания, Полша, Узбекистан, Нидерландия, Италия и Кувейт . В момента се приготвят и нови опознавателни турове за медийни представители от Норвегия, Германия и Прибалтийските страни.

„ Възраждане “ подлага на критика състезанията за учебни шефове и упреква МОН в политически зависимости

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР