От вторник (26.03) стартира продажбата на билети за очаквания с

...
От вторник (26.03) стартира продажбата на билети за очаквания с
Коментари Харесай

Ботев пуска билетите за мача с Черно море от 1/4-финалите за Купата

От вторник (26.03) започва продажбата на билети за упования с неспокойствие от всички почитатели на Ботев (Пловдив) четвъртфинален конфликт в шампионата за Купа България, в който " канарчетата " ще посрещнат тима на Черно море. Двата отбора ще дефинират кой ще продължи на полуфиналите в един мач, който ще се играе на 4 април (четвъртък) от 18:30 ч. на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".

За улеснение на последователите и заради упования засилен интерес ПФК Ботев пуска талоните в разпространяване повече от седмица преди дуела, като продажбата ще се прави единствено клубния магазин въз основата в " Коматево ".

За да продължат пътя си към финала, носителите на трофея от 2017-та ще се нуждаят от горещата поддръжка на вярната си аудитория, в която не се и съмняват.

Билетите за мача са на нормалните цени от 10 лева за Централна естрада, 8 лева за Трибуна Юг и 12 лева за Трибуна Север. Отпечатани са и стеснен брой билети за възпитаници на цена от 3 лева, като с тях ще може да се влиза единствено на южната естрада на стадиона.

Работното време на фен-магазина до петък е от 10:00 до 18:00 ч., а в събота от 10:00 до 14:00 ч. В неделя фен-магазинът няма да работи.

СНИМКА: Официален уебсайт на Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР