От вторник, 13-и септември, София ще се превърне в пресечна

...
От вторник, 13-и септември, София ще се превърне в пресечна
Коментари Харесай

На 13-и септември, започва българското индустриално изложение MachTech&InnoTech

От вторник, 13-и септември, София ще се трансформира в пресечна точка за всеки с интерес в индустриалните машини и технологии. Защото в Интер Експо Център ще започва 4-дневното индустриално бизнес ревю MachTech&InnoTech.и промишлеността Никола Стоянов да открие формата, на публична гала в първия изложбен ден. Поканени са представители на ИАНМСП, АИКБ, БСК, БТПП, Българската браншова камара-машиностроене, ПАРА, управленията на ТУ в София, Варна, Пловдив, Габрово и Русе, МГУ, посолства.

Над 130 изложители от България, Чехия, Австрия, Турция, Италия, Германия, Китай и Румъния се включват в основния за страната ни и Източна Европа формат от 13 до 16 септември. Върху 10 000 кв.м. те ще забележим достиженията на стотици марки. Сред показаните марки са. „ Ще има групови участия на австрийски и чешки компании “, осведомят уредниците.

На Международна конференция за образованието в индустриалния бранш и цифровизацията на 13 септември, лектори от България и чужбина ще показват визиите и концепциите си.

10 000 кв.м, наситени с нововъведения

Изложението ще заеме 10 000 кв.м., обединявайки две зони – MachTech и InnoTech. В MachTech се показват металорежещи и обработващи машини, машинно планиране и машини за термообработка и заваряване, лазерни технологии, хидравлика и пневматика. InnoTech концентрира вниманието върху софтуера и индустриалните мрежи, 3D технологиите, системите за автоматизация, електрониката, роботиката и проектирането.

В залите ще „ участват “ адаптивни роботи за усъвършенстване на вътрешната логистика. Колаборативни роботи ще показват качествата си за работа в производства с тежки условия. Роботизирани експерти ще покажат трендовете при заваряването, а 3D технологиите ще показват преимуществата си за основаване на функционални решения за електронни съставни елементи, машиностроене, цифрова стоматология, обучение и други Акцент са и отбраната на здравето и здравословната работна среда, индустриалната аспирация, металообработващи машини с ЦПУ, мотори от последно потомство и други

Образованието е акцентът на Международна конференция

Към кадровата обезпеченост се концентрира Международна конференция, готова взаимно от Българска браншова камара-машиностроене и Интер Експо Център.

Международната конференция „ Нови умения и условия в образованието и квалификацията на фрагментите в изискванията на дигитализацията на компаниите от машиностроителния бранш “ събира лектори от страната и чужбина. Старт ще даде Исабел Собрино Мате - старши консултант по политики в CEEMET, най-голямата работодателска организация за компаниите от металната, машиностроителната и софтуерната индустрия. Инж. Нишан Баздигян, шеф на РАИС, ще разкрие провокациите при обезпечаването на фрагменти съгласно актуалните условия. Кристиян Михайлов, член на борда на Професионалната асоциация по роботика и автоматизация ще се впусне в сполучливата тактика по роботика.

След това инж.Сашо Въжаров, шеф на Ванико, ще развие концепциите си за повишение на квалификацията и взаимната активност с професионалните гимназии. Проф.д-р.инж Илия Железаров, ректор на Техническия университет в Габрово, ще разгърне визията си за бъдещето. Проблемите при подготовката са акцентът на инж. Илия Келешев, предс. на Браншовата камара-машиностроене. От него ще разберем, за какво Министерството на образованието и науката би трябвало да ускори ролята си при приема в междинното обучение.

За да се развива, всеки бранш се нуждае от професионалната си платформа. Затова сферата на индустриалните машини и технологии чака със засилен интерес старта на MachTech&InnoTech 2022 – на 13-и септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР