От всичко, което чухме, имаме много сериозни основания да се

...
От всичко, което чухме, имаме много сериозни основания да се
Коментари Харесай

Мирчев: Притесненията са, че руската шпионска мрежа е стигнала до върховете на държавата

От всичко, което чухме, имаме доста съществени учредения да се тормозим, че съветската шпионска мрежа е достигнала до върховете на страната. Това сподели в „ Здравей, България” депутатът от „ Демократична България” Ивайло Мирчев. Намеса на Русия във вътрешната политика на България има от 80 години. Говоря за притеснителни контакти. Като народни представители бяхме слисан от това, което чухме. Не става дума за готвача и градинаря. Говорим за доста по-сериозни контакти на висши политици с съветското разузнаване, добави той.



Мирчев беше безапелационен, че на председателския съвет са получили извънредно притеснителна информация във връзка с съветското въздействие в България. Ако си спомняте, единствено в границите на няколко месеца ние имахме няколко гърмежа в оръжейни фабрики. Нямаме никакви подозрения, че там става дума за интервенция на Русия, добави той.

Мирчев счита, че министър председателят, който бъде препоръчан от Политическа партия, би трябвало да е най-малко отчасти политическа фигура. Относно състава на държавното управление обаче е на мнение, че е по-добре да няма ярки политически фигури.

По-добре е съставът на Министерския съвет да бъде с повече експертни хора, в сравнение с политически. С оглед на това да опитаме да сложим 10 цели, които да бъдат изпълнени до локалните избори. Не съм оптимист, че кабинетът може да издържи по-късно, е неговото мнение.

Той сподели, че България няма потребност от нови избори. Един избор в този момент ще докара 50 народни представители на „ Възраждане” и един Янев, който ще има най-малко 15 депутати. Това ще бъде доста по-труден парламент от този сега, означи той, като предвижда нова серпантина от избори.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР