От всички вреди, които сглобката нанесе на държавата, промяната в

...
От всички вреди, които сглобката нанесе на държавата, промяната в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Промяната в Конституцията е най-голямата вреда е най-голямата вреда, която сглобката нанесе на държавата

От всички вреди, които сглобката нанесе на страната, смяната в Конституцията е най-голямата щета. С двойното поданство на депутати и министри предават националния суверенитет. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание  водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след признатите промени в Конституцията.

„ Съдебната промяна не цели никаква правдивост и никаква самостоятелност на правосъдната система. Разпределиха си и порциите в правосъдната система. „ Демократична България “ и Христо Иванов най-сетне си получават съдиите сами да избират своята квота във ВДСС – негова отдавнашна фантазия. Движение за права и свободи получават една политически подвластна прокуратура, а Бойко Борисов получава голо заричане, че ще го пазят до дъно. Това съставлява правосъдната промяна, която одобриха през Конституцията “, добави Нинова.

„ Следващата им стъпка, както Кирил Петков разгласи, са регулаторите, които ще бъдат разпределени на три по политически принцип, с цел да се окопаят там за идващите 5 или 7 години. Това е следващото завземане на формалната страната от подмолната страна. Допускаме, че това е врата да водят скрити диалози с президента. От самото начало Българска социалистическа партия е единствената партия, която стои на твърди позиции за смяна на модела на ръководство на страната, което минаваше и през смяна в Конституцията. Това не е смяна, а замяна. Ние сме единствената опция. Всички вероятни средства за обжалване на признатите промени ще ги оползотворим “, сподели още Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР