От всички съществуващи секс пози, мисионерската е една от любимите

...
От всички съществуващи секс пози, мисионерската е една от любимите
Коментари Харесай

Ето как да разнообразите една от любимите секс пози

От всички съществуващи секс пози, мисионерската е една от обичаните на по-голяма част от двойките по света. Разбира се, това не е изненадващо, имайки поради плюсовете от нея. Мисионерската поза обезпечава непосредственост и фамилиарност сред сътрудниците – те могат да се целуват, прегръщат или пък да се гледат в очите по време на секс. За страдание, даже и най-хубавите неща могат да омръзнат на човек, в случай че той ги получава прекомерно постоянно и му липсва многообразие. В случай, че вие самите сте от феновете на положителната остаряла мисионерска поза, сигурно би трябвало да опитате да я „ подсладите “, написа rozali.com.

Как?

Сексолози дават своите упътвания, които ще бъдат вашият гид по време на половото ви премеждие. Опитайте идващите способи, с които ще извършите мисионерската поза още по-гореща и вълнуваща:

Повдигане

Използвайте възглавница, с цел да повдигнете дупето си.

„ По този метод ще получите по-дълбоко и сензитивно навлизане “, поучава сексоложката Бевърли Уипъл.

Може да експериментирате с разнообразни височини, с цел да изберете най-подходящата за себе си.

Притискане на краката

Друг трик, с който може да разнообразите мисионерската поза, е като притиснете краката си един до различен, вдигнете ги нагоре и ги наклоните леко на едната страна.

По този метод ще можете да поддържате зрителен контакт с половинката си, като в същото време ще получите по-голямо наслаждение, счита сексологът Ян Кернер.

Тайната: по-интензивно стимулиране на вашия клитор.

Прегръдка

Увийте ръцете си към своя сътрудник и издърпайте тялото му оптимално покрай вашето.

По този метод ще засилите интимността, поучава още Ян Кернер. „ Гарнирайте “ с целувки, с цел да стане сексът още по-вълнуващ.

Контрол във вашите ръце

Не е наложително да сменяте позата, с цел да поемете контрола в своите ръце. Може да го извършите и по време на мисионерската поза. Достатъчно е единствено да хванете бедрата на своя сътрудник, като по този метод сами ще определяте силата и бързината на навлизане, поучават още сексолозите.

Удвояване

Мастурбирайте (с ръка или вибратор), до момента в който половинката ви продължава да прониква във вас. Това е още един страховит метод, с помощта на който може да разнообразите мисионерската поза. Освен това получавате двойно стимулиране на ерогенни зони, равно на двойно наслаждение.

Зрителен контакт

Вече няколко пъти го споменахме и то неслучайно. В някои случаи няма нищо по-възбуждащо от това да видиш изражението и удоволствието, което се изписва по лицето на твоя сътрудник. Ето за какво идващия път наблюдавайте повече всички прочувствени реакции на вашата половинка по време на мисионерската поза.

Със сигурност ще стане горещо и любовно!

Робство

Вземете шал или вратовръзка (защо не и белезници за по-смелите от вас) и вържете ръцете си над вас. По този метод ще се превърнете в „ робиня “ и ще оставите сътрудникът ви напълно да управлява ситуацията. Мисионерската поза несъмнено може да бъде вълнуваща!

Целувки

Няма друга поза, при която устните ви да са по този начин близо едни до други. Възползвайте се от този факт и не спирайте да се целувате, до момента в който вършиме секс с половинката си в мисионерска поза. Насладете се на интимността сред вас и позволете на целувките да бъдат вашия афродизиак!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР