От всички приоритети за държавата, БСП, ГЕРБ и ДПС избраха

...
От всички приоритети за държавата, БСП, ГЕРБ и ДПС избраха
Коментари Харесай

Петков: Връщаме в пленарна зала в сряда

От всички цели за страната, Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи избраха да се занимава с Изборния кодекс, с който Борисов се хвалеше. Това акцентира съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" В сряда влизаме обратно в пленарната зала, с цел да предложим временна комисия за измененията в Изборния кодекс ", означи той.

В петък Политическа партия и " Демократична България " не се записаха за съвещание. От третия опит останалите партии обаче съумяха да съберат кворум.

Петков акцентира за следващ път, че измененията в Изборния кодекс се одобряват прекомерно бързо.

" Те просто се готвят и бързат за едни избори, желаят да ги откраднат, желаят да има операция, по тази причина по този начин - среднощно - вършат тези извършения. "

Лидерът на Политическа партия акцентира, че с машините броят на невалидните бюлетини се е сринал от 160 000 на напълно малко. Според него те би трябвало да поддържа естествен публичен спор, поради което и Политическа партия оферират нова краткотрайна комисия. Ако бъдат пренебрегнати, ще призоват президента Румен Радев да разгласи несъгласие на новите оферти в Изборния кодекс, които връщат хартиената бюлетина и на процедура обезмислят потреблението на машините.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР