От всички нас се очаква сериозно отношение и да постигнем

...
От всички нас се очаква сериозно отношение и да постигнем
Коментари Харесай

Заев: Да изберем президент, който ще ни води напред

От всички нас се чака съществено отношение и да реализираме две неща - сполучлив избор на президент и избор на държавен глава, който да ни води напред.
Това сподели македонският министър председател Зоран Заев откакто пусна бюлетината в първия тур от президентските избори в Република Северна Македония. Заев гласоподава в родния си град Струмица, съобщи БГНЕС.
" Ако изборите бъдат сполучливи и запазим единството в страната ни, самоуверено ще вървим напред към актуалния свят, към който принадлежим ", сподели Заев. " На този ден жителите по един пряк и либерален метод вземат значими решения за родината си. Гласуването е право и отговорност. Днес чакам всички наши жители да изберат президент на Република Северна Македония ", сподели още Зоран Заев.
За нов президент на западната ни съседка се състезават трима претенденти - Стево Пендаровски повдигнат от ръководещата коалиция, Гордана Силяновска-Давкова от опозиционната ВМРО-ДПМНЕ и Блерим Река, претендент на двете албански обединения - Беса и Алиансът на албанците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР