От всички нас се иска да постигнем по-големи, по-добри резултати

...
От всички нас се иска да постигнем по-големи, по-добри резултати
Коментари Харесай

Можеш ли да правиш повече с по-малко?

От всички нас се желае да реализираме по-големи, по-добри резултати с по-малко вложения. Моя приятелка, която е маркетинг водач в B2B fintech, ми сподели предходната седмица, че нейната компания е понижила бюджета си с 40%, само че е запазила задачите си същите. За страдание, това не е индивидуален случай. Както се показва в изследването на разноските и тактиката на Gartner за CMO за 2023 година, 71% от основните маркетингови шефове споделят, че им липсва бюджет, с цел да изпълнят изцяло тактиката си тази година. Три четвърти споделят, че са изправени пред „ нараснал напън да вършат повече с по-малко “. Очаква се тази наклонност да продължи, написа Пол Съливан в публикация за Entrepreneur. 

Други проблематични точки включват доказване, че маркетинговата функционалност директно способства за растежа на приходите, основаване на по-добри евентуални клиенти, по-добра визия за клиента в целия бизнес и увеличение на конверсията. Звучи ли ви познато? Виждам това всеки ден с клиентите, с които работим, и битката е действителна – ето за какво тръгваме по друг път.
Смесен ABM
Всичко е обвързвано със основаването на целеви тактики за придобиване на сметки, които сплотяват маркетинговите екипи и екипите за доходи към преживяването и растежа на клиентите – увеличение на реализациите, задържането и разширението (като в същото време понижават загубата на бюджет). Ние назоваваме това смесено ABM (маркетинг, основан на акаунт) и той стои в основата на нашия патентован развой AMPLIFY.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР