От всички лидери на ЕС, с които можете да се

...
От всички лидери на ЕС, с които можете да се
Коментари Харесай

Работи усилено, забавлявай се усилено: Премиерът на Финландия

От всички водачи на Европейски Съюз, с които можете да се забавлявате, евентуално ще се забавлявате най-добре с министър-председателя на Финландия Сана Марин, оповестява Политико. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

Финландският вестник Iltalehti заяви в сряда, че в нови видеоклипове, оповестени в обществените медии, министър-председателят е видян да се забавлява с няколко финландски персони, измежду които депутатът Илмари Нурминен и медийната водеща Тини Викстрьом.

В изтеклите фрагменти, оповестени в няколко клипа в Instagram Stories, се вижда по какъв начин Марин танцува буйно с няколко другари, а на назад във времето се чуват крясъци за кокаин, оповестяват финландски медии.

Финландският народен представител Микко Керня от съдружния сътрудник на Марин - Партията на центъра, прикани министър-председателя да се подложи на тест за опиати и да оповести обществено резултатите. " Народът също има право да чака това от своя министър-председател ", написа той в Туитър.

 На конференция в четвъртък сутринта Марин отхвърли да е употребявала опиати и съобщи, че " няма какво да крие "

" Аз танцувах, пеех, чествах, правех законни неща ", сподели министър-председателят. Марин прибавя, че не е пила доста.

Тя също по този начин се нахвърли върху приключването на информация. " Вярвах, че защото видеоклиповете са от частно събитие, те няма да бъдат оповестени ", споделя Марин. " Чувствам се зле, че те са оповестени. "

 Клиповете провокираха смесени реакции в интернет, като някои критици порицаха Марин за това, което съгласно тях е безконтролно държание, до момента в който други видяха евентуален растеж на известността на 36-годишния министър-председател.

През декември предходната година Марин беше подложен на рецензии поради това, че е имал нощно излизане малко откакто сътрудник от държавното управление е дал позитивен резултат за ковид.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР