От всички български знаменитости, хваната под влияние зад волана, може

...
От всички български знаменитости, хваната под влияние зад волана, може
Коментари Харесай

Шеф Токев разкри истинската причина да влезе в затвора

От всички български звезди, хваната под въздействие зад кормилото, може би единствено началник Андре Токев съумя да завоюва още веднъж доверието и благосклонностите на обществото. Цената за това беше да изтърпи над 5 месеца лишен от независимост. Кулинарният занаятчия не се пробва да скрие този факт и приказва намерено и за пандиза, и за повода да стигне до него.

В „ Преди обед ” по bTV той разкри същинската причина да подкара пийнал колата си през 2021-а. Токев сподели, че тогава е бил жертва на постоянно срещания в последно време бърнаут. До „ прегарянето ” се стигнало от прекомерно доста задължения.

„ Тогава имах 6 ресторанта, излъчвания... Мислиш, че можеш да свършиш всичко, само че в последна сметка не го вършиш добре ”, това разяснява Андре Токев.

„ В последна сметка единствено отмяташ дилемите ”, съгласи се с него водещата Деси Стоянова.

Както и различен път е признавал, началник Токев гледа на присъдата си и престоя си в пандиза като мотив да премисли изцяло живота си. Според него това е била цената да се отърве от ужасното напрежение, на което е бил подложен в професионалния си живот.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР