От времето на Цар Борис I едва ли е имало

...
От времето на Цар Борис I едва ли е имало
Коментари Харесай

Борисов от Видин: ГЕРБ има поне три варианта да състави правителство

От времето на Цар Борис I надали е имало толкоз направени църкви и джамии, колкото направихме ние от ГЕРБ. Както е казано в Светия документ, " без Господа нищо не може да се направи ". Такава ми е ориста - когато станах министър председател и пристигнах във Видин, нямаше мост. Изтичаше периода, нямаше да има Дунав мост 2.

Направих пътека до Брюксел, най-после комисарят, който отговаряше, сподели - " в случай че успееш в периода да ме прекараш от единия край до другия край, ще ти осребря фактурата за моста ". Какво ли не направихме, успяхме - единствено за няколко години той се изплати. И в този момент там има ТИР след ТИР.

С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов откри предизборна среща със симпатизанти на партията във Видин.

В последните две години спите, и не може да не съм ви ядосан - кмета направи невъзможното, с цел да сложим парите за пътя ви в сметка. Един митинг не направихте против " Промяната " - прибраха ви парите, един митинг няма, и цялостна тишина!

Сега отново ме натоварвате с големи упования, тъй като казвате " ще успехите на 2-ри, и на трети ви почваме с упования ".

В нарочна сметка им оставихме парите за " Хемус ", и изчезнаха. Сега отначало би трябвало да се извадят пари, единствено че бюджетния недостиг е на 7 %.

Това, че ви лъгаха необмислено, еле пък когато потеглиха със аероплан до Скопие - все едно е Дубай. И министърът на превоза им, дето се отхвърли и в този момент пуска фотоси от Малдивите - оня, дето унищожи " Български пощи " и парите от това отидоха непосредствено в куриерската му компания.

Защо никой не пита къде отидоха парите? Защо никой не пита къде са обещаните 4 автомагистрали, 5 тунела, втория мост на Русе, че и делтапланер-редовен курс?

И никоя медия не ги попита къде са парите! Търпяхме неистини и компромати, а оня ден те споделиха, че 50 милиарда щели да влагат - това е целия държавен бюджет; за какво никой не пита по какъв начин ще стане това, попита Борисов.

Вие разбирате ли каква готовност на нацията би трябвало да стане със свиването на коланите - не може да не плащаме обществените заплащания и пенсиите на хората, а от горната страна на всичко ние желаеме и да строим.

Моргите през днешния ден са цялостни с мигранти - от едната страна гинат нашите служители на реда, от другата - мигрантите. Пълни са чувалите с трупове в моргите.

Взеха ви по лев на литър гориво, и вие отново казвате " добре сме ". Не знам на какво съображение тези хора парадират, даже не знам на какво съображение желаят ГЕРБ да ги поддържа. Днес 7 партии и 77 сдружения в ПП-ДБ имат с % по-малко от нас.

Има Такъв Народ и Асен Василев се скараха за пари - тези хора знаят ли, че те не са издали нито едно позволение за автомагистрала, нищо не са създали. Те по нашите контракти заплатиха с половин милиард повече пари по подписаните от нас контракти, възмути се водачът на ГЕРБ. Не единствено че не построиха нищо, ами и половин милиард от горната страна сложиха - за него се скараха Има Такъв Народ и партията на " Промяната ". Но благите медии имат друга работа - пазят парапетите неопетнени, тези момчета и девойки, които през днешния ден имат брънч в Благоевград, с пача и кисело зеле! /Борисов има поради следобедно мероприятие на ПП-ДБ, оповестено като " брънч " със симпатизанти в Благоевград, с присъединяване на Лена Бориславова и Мирослав Иванов, - бел. ред./

Ще продължим да плащаме налозите, ще продължим да държим и налозите ниски - това е наша идеология, която сме спазвали 12 години.

ГЕРБ може най-малко в три разновидността да направи държавно управление. Вече се оформя доста ляв блок - като се има поради, че и президентът е там - Левицата, Българска социалистическа партия, Възраждане, Има Такъв Народ, - имаме доста да мислим след втори. На нас ни е значимо да ни изпратите на договарянията за държавно управление с пръв резултат.

Благодаря ви, в случай че не сте вие, никой не може да ме накара да се занимавам с тази работа, толкоз доста направихме, и не желая направеното да бъде унищожено, обърна се Борисов към залата. Станем ли първи, нямаме заден ход, приключи водачът на ГЕРБ. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР