От време на време ще се появи призрак от миналото

...
От време на време ще се появи призрак от миналото
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво правят Bridgit Mendler, Erik von Detten и други възпитаници на Disney Channel

От време на време ще се появи фантом от предишното на Disney Channel, предлагайки настояща информация за сегашния им живот и, на собствен ред, изпращане на определена демографска група (здравейте, Милениали) в безспорна опашка.

Най-новото? Бриджит Мендлър, която освен разгласи, че тя и брачният партньор й Грифин Клевърли са осиновили 4-годишен наследник („ започнах да отглеждам през 2021 година, осиновен покрай Коледа на 2022 година Толкова съм късметлийка “, написа тя на X 19 февруари), само че също по този начин, че тя започва собствен личен софтуерен стартъп, който построява наземни сателитни станции, с цел да оказва помощ по-добре при изпращането и приемането на данни от космоса.

Да, прочетохте това вярно.

„ Визията е автомагистрала за данни сред Земята и космоса “, сподели за нея 31-годишната жена – тя спря да се занимава с актьорство, с цел да получи тапия по право от Харвард и докторска степен от Масачузетския софтуерен институт. компания Northwood Space. „ Космосът става все по-лесен в толкоз доста разли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР