От време на време някой се сеща да ни раздели

...
От време на време някой се сеща да ни раздели
Коментари Харесай

Красен Кралев каза разделен ли е с Виктория Петрова

" От време на време някой се сеща да ни раздели с Виктория Петрова, по тази причина към този момент не обръщаме внимание на тези " вести ". Така със смях разяснява следващия слух някогашният състезателен министър Красен Кралев. Преди дни още веднъж се появи информация, която се оказа непроверена, че звездната двойка се е разпаднала.

" Живеем си дружно и се усещаме добре - признава Кралев. - Отдавна не четем какво написа за нас, тъй като хем ни омръзна, хем не желаеме да даваме храна за клюки и всевъзможни спекулации. Не знам за какво към този момент никой не обръща внимание на историята по какъв начин сме се срещнали, по какъв начин живеем и какво вършим в професионалния си път ".

Общият път на двете известни персони, родени във Варна, стартира при започване на 2014 година, само че има и предистория, за която споделя самият някогашен министър. " Винаги са ми били забавни сполучливите варненци, които се развиват, надскачат районното равнище и се потвърждават на национално без значение в коя област ", споделя Кралев, като признава, че е следил кариерата на съгражданката си Виктория Петрова от години. Случайността ги среща в телевизия след изявление на Кралев. Бившият лекоатлет разпитва за хубавицата и е безапелационен: " Искам да видя отново тази жена! ". Две седмици по-късно, откакто Петрова тактично е отклонила три предложения за кафе, най-сетне приема да се срещнат, само че единствено за 10 минути. Събота е и сякаш късият диалог се проточва три часа. Толкова им е забавно дружно, че когато си потеглят от заведението, на сервитьора му се постанова да ги догони, с цел да си платят сметката, написа " България през днешния ден ".

Вики признава на своя другарка: " Той е всичко, за което една жена мечтае. Да бъде обичана. Да се грижат за нея. Да я обожават. Да я карат да се усеща сигурна. И да има фантазии с нея до края на живота им ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР