От време на време някой се сеща да ни раздели

...
От време на време някой се сеща да ни раздели
Коментари Харесай

Всеки мъж мечтае да чуе тези думи! Виктория Петрова яко изчетка Красен Кралев

" От време на време някой се сеща да ни раздели с Виктория Петрова, по тази причина към този момент не обръщаме внимание на тези " вести ". Така със смях разяснява следващия слух някогашният състезателен министър Красен Кралев. Преди дни още веднъж се появи информация, която се оказа непроверена, че звездната двойка се е разпаднала. 

" Живеем си дружно и се усещаме добре - признава Краев. - Отдавна не четем какво написа за нас, тъй като хем ни омръзна, хем не желаеме да даваме храна за клюки и всевъзможни спекулации. Не знам за какво към този момент никой не обръща внимание на историята по какъв начин сме се срещнали, по какъв начин живеем и какво вършим в професионалния си път ".

" България Днес " напомня историята, че общият път на двете известни персони, родени във Варна, стартира при започване на 2014 година, само че има и предистория, за която споделя самият някогашен министър.

" Винаги са ми били забавни сполучливите варненци, които се развиват, надскачат районното равнище и се потвърждават на национално без значение в коя област ", споделя Кралев, като признава, че е следил кариерата на съгражданката си Виктория Петрова от години.

Случайността ги среща в телевизия след изявление на Кралев. Бившият лекоатлет разпитва за хубавицата и е безапелационен: " Искам да видя отново тази жена! ". Две седмици по-късно, откакто Петрова тактично е отклонила три предложения за кафе, най-сетне приема да се срещнат, само че единствено за 10 минути. Събота е и сякаш късият диалог се проточва три часа. Толкова им е забавно дружно, че когато си потеглят от заведението, на сервитьора му се постанова да ги догони, с цел да си платят сметката.

Вики признава на своя другарка: " Той е всичко, за което една жена мечтае. Да бъде обичана. Да се грижат за нея. Да я обожават. Да я карат да се усеща сигурна. И да има фантазии с нея до края на живота им ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР