От време на време идва драма заедно с това изглежда

...
От време на време идва драма заедно с това изглежда
Коментари Харесай

Топ 20 истински криминални драми, които да гледате при поискване в момента: Нашите критици преглеждат стотици опции, за да изберат предаванията, които си струва да гледате

От време на време идва драма дружно с това наподобява предефинира опциите на цялостен род. Това е вълнението да гледаш Landscapers, който като че ли взема книгата с разпоредбите на същинските престъпни драми и я раздира, подскачайки във времето и даже преминавайки сред декорите, до момента в който историята напредва по непредвидени и поучителни способи.

Това е същинска глътка пресен въздух и с цел да осъществите сходен опит, имате потребност от две неща: мощен актьорски състав и добра история. Landscapers има Оливия Колман и Дейвид Тюлис като Сюзън и Кристофър Едуардс, които убиха родителите на Сюзън и ги погребаха в градина. Те наподобяват като толкоз сладка двойка, когато ги срещнем, че незабавно желаеме да знаем по какъв начин са могли да създадат това. И прекарваме четири елементи, с цел да разберем по ослепително автентичен метод. (Четири епизода)

Златото

Посл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР