От ВОЛЯ обявиха, че ще сезират прокуратурата заради решението на

...
От ВОЛЯ обявиха, че ще сезират прокуратурата заради решението на
Коментари Харесай

Марешки сезира прокуратурата за държавна инвестиция в полза на братя Бобокови от Русе

От ВОЛЯ оповестиха, че ще сезират прокуратурата поради решението на кабинета да отпусне 20 млн. лева на Национална спортна база, която от своя страна ще изкупи акции от Зала Арена Русе.
Арена Русе беше открита през 2015 година Разположена е на 6 хиляди квадратни метра. По думите на Веселин Марешки, страната се пробва да избавя губещата инвестиция на предприемачите Атанас и Пламен Бобокови, които са построили оборудването, а повода била роднинска връзка сред Бобокови и виципремиера Красимир Каракачанов.

„ На процедура залата не носи никакви доходи, инвестицията е неефективна. Тези тъй наречените предприемачи, близки до Вътрешна македонска революционна организация, се чудят по какъв начин да се отърват от тази своя инвестиция. С какво, като се изключи че е непосредствен до Каракачаков – тези хора са по-привилегировани от всички нас”, сподели Марешки.

Вицепремиерът Каракачанов отхвърли да разяснява „ инсинуации” на Марешки, а ПР-ът на Братя Бобокови съобщи, че това е един доста транспарантен опит за трамплин към предизборни акции, в които изрично отхвърлят да вземат участие. „ Страхуваме се, че това е един доста транспарантен опит за трамплин към предизборни акции, в който изрично отхвърляме да участваме”, коментира”, уточни Ани Александрова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР