От Волфсбург официално обявиха, че са привлекли с едногодишен наем

...
От Волфсбург официално обявиха, че са привлекли с едногодишен наем
Коментари Харесай

Волфсбург подсили атаката си с нападател на Манчестър Сити

От Волфсбург публично оповестиха, че са привлекли с едногодишен наем 20-годишния нападател на Манчестър Сити Лукас Нмеча, който ще носи фланелката с номер 22.

Той е с двойно поданство, като има британски и немски паспорт. Талантливият състезател е носил екипа на “трите лъва” във всичките им младежки и юношески обединения, само че тази година реши да играе за “Маншафта “. Така той записа 3 мача за отбора на Европейското състезание до 21 години, където германците изгубиха финала от Испания с 1:2. Нмеча има 3 публични мача за първия състав на Сити, а през предишния сезон игра чартърен за втородивизионния Престън Норт Енд, където се регистрира с 3 гола и 8 асистенции в 44 срещи.

U-21 international Lukas #Nmecha joins on season-long loan from @ManCity.

Wolves attack bolstered by new recruit https://t.co/kb8SXxlaYa | #VfLWolfsburg pic.twitter.com/as4ZaKqU5p
— VfL Wolfsburg EN (@VfLWolfsburg_EN) 3 август 2019 година
“Лукас е млад и гладен състезател, който съвършено пасва на клубната ни философия както на терена, по този начин и отвън него. Той направи няколко положителни мача във второто равнище на британския футбол и в младежкия народен тим през миналия сезон и несъмнено хвана окото. Радваме се, че идващият стадий от неговата кариера ще бъде при нас”, съобщи спортният шеф на Волфсбург Марсел Шафер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР