От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти

...
От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти
Коментари Харесай

Издигнаха кандидатурата на Ангел Джамбазки от ВМРО за нов мандат в ЕП

От Вътрешна македонска революционна организация приканиха сътрудниците си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за осъществяването на техни цели за ръководството на страната. Според партията на Красимир Каракачанов, би трябвало да има прогрес в рационални периоди и единствено това би осмислило тяхното присъединяване във властта. В същото време през днешния ден интелектуалци издигнаха кандидатурата на настоящия евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки за нов мандат в Европарламента.


От Вътрешна македонска революционна организация считат, че е извънредно време да има прогрес по техни цели, за които се борят от години. И показват, че измежду тях не са персоналните упоритости и боричкания измежду Обединените патриоти. От партията упорстват за държавна стратегия с ограничения против „ циганизацията “ и ромската престъпност, основаване на доброволни отряди към Министерство на вътрешните работи за защита на публичния ред, начално военно образование, противопоставяне на радикалния ислям, както и за по-справедливо данъчно облагане на богатите, в това число и налог разкош.

На кръгла маса за патриотизма, интелектуалци и общественици поддържаха кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат. Според него, Обединените патриоти би трябвало да се явят дружно на евроизборите.

Ангел Джамбазки - евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация: Единственото свястно и рационално нещо е да отидем обединени на тези избори, тъй като това желаят хората, които ни поддържат и които имат вяра в нашата концепция. Това, което би трябвало да се прави от всеки български представител, без значение кой е той е да преследва значими тематики, които са обществено и стопански значими за България - би трябвало да желае комисар по разширение или комисар по превоз, би трябвало да желае европейска организация в България, би трябвало да желае равнене на стандартите и на възнагражденията в съюза - това са наложителните неща. Другото е двуличие, двоен стандарт и празни приказки.
В дребната коалиция към момента не са взели решение по какъв начин ще вземат участие на евровота. Предстоят диалози сред водачите на Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и Атака.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР