От ВМРО питат Симеон Сакскобургготски дали привързаността му към България

...
От ВМРО питат Симеон Сакскобургготски дали привързаността му към България
Коментари Харесай

Ламтежът за царските“ имоти е неуважение към България

От Вътрешна македонска революционна организация питат Симеон Сакскобургготски дали привързаността му към България се мери с връщането на парцелите . Те се опълчват на опитите за безмълвно и безгрижно подчинение на така наречен царски парцели по посока на семейството Сакскобургготски, оповестяват патриотите в писмо до медиите.

От партията на Красимир Каракачанов питат: " поради това ли беше всичко, господин Сакскобургготски? За да си върнете парцелите? Не е ли това обидно към личната Ви фамилна обвързаност към България . Към кое в България е привързана Вашата фамилия? Към дворците ли? "

От партията напомнят, че референдума, извършен през 1946 година за оповестяване на България за република, е нелегитимен. В същото време те декларират, че публичното мнение в България е ясно от дълго време. " Както е явен и заветът на Васил Левски. България е република. И популярност Богу! ", написа в писмото на патриотите.

България е република и в случай че някой желае да се титулува цар, следва да знае, че в днешни дни това остава само благородническа купа , която не обвързва страната, гласи писмото от партията на Каракачанов.

Дори да са признати калпави лобистки закони , които разрешават на една фамилия да съди страната, идва ред страната да поправи нещата, а не да отстъпва .

" Въпросните парцели са на институцията цар, т.е. на държавността . Днес такава институция в България няма. Имотите не са персонални, те са държавни. И постоянно са били. Във всеки смисъл на думата и без оглед на правните еквилибристики. Държавни значи публични ", пишат от Вътрешна македонска революционна организация.

От партията наблюдават и опитите на Сакскобургготски да наложи още веднъж нарицателното Цар Симеон Втори , дружно с атрибути като Ваше величество. Част от медиите в България употребяват тези думи, пишат патриотите и разясняват, че Величество е българският народ , от който произтича властта. " В днешни дни монархията и атрибутите ѝ на всички места в цивилизования свят са единствено скъпо струващ маскарад ", пишат патриотите.

Според патриотите с траната ни дължи почитание към царската традиция, само че стремежът към парцели е пренебрежение и принизяване на царската традиция и на самата България.

От партията оферират вид семейството на Симеон Сакскобургготски да може да употребява дълготрайно при преференциални условия парцелите, само че собствеността на въпросните парцели да е държавна.

От патриотичната организация допускат, че опитите за " договорка " със Сакскобургготски може да са против хипотетични негови интернационалните контакти. Последните са много съмнителни, само че п оказват желанието на Бойко Борисов да приобщава всички към политиката си което е държавническо държание , само че с него не трябва да се търгува.

От Вътрешна македонска революционна организация приканват Симеон Сакскобургготски да прояви своето милосърдие и да се откаже от искания .

 Първо българско посещаване на високо ниво в Кралство Саудитска Арабия
Първо българско посещаване на високо ниво в Кралство Саудитска Арабия

Борисов, Захариева, Каракачанов, Порожанов, Московски, Ангелкова и Симеон Сакскобургготски като почетен посетител

Припомняме, в формалната българска делегация в Саудитска Арабия са включени както някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски, по този начин и водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР