От Витоша (Бистрица) се оплакаха, че реферът Радослав Гидженов е

...
От Витоша (Бистрица) се оплакаха, че реферът Радослав Гидженов е
Коментари Харесай

"Витоша" се оплака от подкрепа за "Левски"

От " Витоша " (Бистрица) се оплакаха, че реферът Радослав Гидженов е зачел гол от засада на " Левски " при успеха на " сините " с 4:0. Претенциите са за второто попадение на Паулиньо, с което " сините " поведоха с 2:0. Според треньора на " Витоша " Енгибар Енгибаров точно този гол се е оказал решаващ за изхода на дуела.

" Естествено, че " Левски " справедливо завоюва мача предвид на това, че разполага с по-класни футболисти. Но гледайки втория гол в нашата врата, мога да кажа, че мощните тимове не заслужават да бъдат подкрепяни по този метод. Такава поддръжка не им би трябвало... Вторият гол, който получихме, прекърши момчетата ", разяснява Енгибаров.

Че точно този гол е бил основен в дуела, призна и наставникът на " Левски " Петър Хубчев. Той даже разкритикува играчите си, че са се поотпуснали след въпросното попадение на Паулиньо. " Успокоих се аз, като вкарахме втория гол, само че и при момчетата пристигна. Футболът би трябвало да се практикува напрегнат. И който не е подготвен да играе напрегнат, ще има проблеми. Желанието ни беше да направляваме топката и да не оставяме пространства за контри. И при 3:0 противникът не излезе напред. Това ни беше концепцията - да направляваме мача, и ни се получи през днешния ден ", проучва Хубчев.

Треньорът на " Левски " похвали исландския национал Холмар Йорн Ейолфсон, който се върна в игра след близо 10-месечно лекуване на контузия и влезе като запаса в 83-тата мин. против " Витоша ". Хубчев обаче предизвести, че няма да форсира връщането в игра на бранителя.

" Все по-добре се усещам, само че още би трябвало да се създадат някои крачки, с цел да съм 100% подготвен... Чувствам се ужасно, изумително възприятие е да съм отново на терена след толкоз месеци ", разяснява самият Ейолфсон.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР