От видео, качено в Ютуб, става ясно, че супер луксозна

...
От видео, качено в Ютуб, става ясно, че супер луксозна
Коментари Харесай

Зашеметяващо луксозна българска яхта, собственикът е неизвестен

От видео, качено в " Ютуб ", излиза наяве, че супер първокласна българска яхта, се продава. Яхтата се казва Marie-Joseph, а на самата нея е изписано " Burgas, Bulgaria ".

В момента се намира в AG-Персийския залив. Общата й дължина  е 24 метра, а ширината й е 11 метра. Оценява се на близо 11 милиона $. 

СОбственикъ на тази яхта обаче си остава незнаен.

" През последните месеци в общественото пространство се появиха информации за продажбата на яхта с название " Burgas, Bulgaria ", на стойност 11 млн. $. По информация на медиите, това е една от най-луксозните яхти, които се намират на пристанище в Дубай. Към бургаските народни представители се обърнаха жители и медии с резонни въпроси, свързани със собствеността на яхтата, регистрацията й в България и платените такси към българската страна “, пишат до министъра на превоза депутатите Андрей Рунчев и Галя Василева от ГЕРБ-СДС.

Те са поискали министър Георги Гвоздейков да ги осведоми дали яхтата " Burgas, Bulgaria " е записана в България и по кое време, имала ли е престой на българско пристанище, какви такси са платени, кой е притежателят ѝ, дали той е показал документи за генезис на средствата, с които я е закупил, написа сайтът Actualno.com.

" След осъществена информация в управлявания от Изпълнителна организация " Морска администрация “ указател на корабите в България бе открито, че не съществува регистрация на кораб с наименованието " Burges, Bulgaria “ в корабния указател. Не е открит и кораб с по този начин подадените идентификационни данни " Burgas, Bulgaria “, за който да са регистрирани придвижвания и престой в пристанищата и наличните регистри на Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура “, създадени за следене на придвижването и пребиваването на кораби в българските пристанища я териториалното море ", е дал отговор министърът.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР