От великата Мерилин Монро знаем, че диамантите са най-добрият приятел

...
От великата Мерилин Монро знаем, че диамантите са най-добрият приятел
Коментари Харесай

Дъщерята на Бионсе е само на 10, а вече дава хиляди за диаманти

От великата Мерилин Монро знаем, че диамантите са най-хубавият другар на дамите. Блу Айви, първородната щерка на Бионсе и Джей Зи, може да добави - “... и на децата ”. Десетгодишното момиченце с изискан усет за скъпи движимости съумя да си купи диамантени обици на аукцион против “скромен ” залог.

Блу Айви участва на Wearable Art Gala в Лос Анджелис с родителите си, където, за изненада на всички, се причисли към аукциона, който беше част от събитието. В клипчета, публикувани в обществените мрежи, се вижда по какъв начин дребната Блу залага 80,000 $ за чифт диамантени обици на дизайнерката Лорейн Шварц . На фрагментите могат да се видят шокираните изражения на Тина Ноулс-Лоусън, бабата на момиченцето, и на актрисата Кики Палмър, които са водещи на аукциона. 

Keke Palmer, Tina Knowles, and Quinta Brunson react to Blue Ivy bidding higher than $80k at last night’s Wearable Art Gala auction.
— Pop Crave (@PopCrave)
Това не е първият път, в който Блу се впуска в наддаване на аукцион. През 2019, когато беше единствено на 6 години, тя направи
залог за 19,000 $ за картина на артиста Сидни Поатие, само че скъпата облага ѝ беше отмъкната под носа от режисьора Тайлър Пери. По-късно Пери описа за случката, че не е подозирал, че индивидът, който се надпреварва дружно с него да получи картината, е дребната дъщеричка на Бионсе. Въпреки сериозния конкурент, режисьорът се заинатил и си споделил “Ще се научиш през днешния ден, малко момиченце. Аз ще купя тази картина, ” показа той.

Въпреки че не съумяла да купи картината, Блу Айви не си тръгнала с празни ръце от аукциона онази вечер. Малката траяла да наддава за идващия продукт - произведение на изкуството, направено от деконструирани правни книги и медицински текстове, основано от американския художник Самуел Леви Джоунс. В последна сметка го купила за 10,000 $. 

Адвокатката и публицист Стар Джоунс, която водила аукциона през 2019, изясни тогава, че Блу не се занимавала просто с колекциониране, а култивирала дълбока благодарност към изкуството на чернокожи създатели, с помощта на родителите ѝ.
 Сладките моменти на Бионсе и Джей-Зи  Сладките моменти на Бионсе и Джей-Зи  Сладките моменти на Бионсе и Джей-Зи  Сладките моменти на Бионсе и Джей-Зи
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР