От вчера вече сме в конституционна криза, защото България е

...
От вчера вече сме в конституционна криза, защото България е
Коментари Харесай

Георги Марков изригна: Радев вдига юмрук като партизанин, Борисов е легитимно признат

От през вчерашния ден към този момент сме в конституционна рецесия, тъй като България е парламентарна република, а някой слага под въпрос това. Това мнение посочи депутатът от ГЕРБ и някогашен парламентарен арбитър Георги Марков във връзка свадите в страната и вчерашния митинг пред президентството.

Той насочи остра рецензия към президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на поради дейностите си да слезе при стачкуващите и да приказва против държавното управление. По думите на Марков президентът е бил като "някакъв бей ".

"Вдигнал пестник като партизанин от Димитровград, да споделя българското държавно управление да си върви ", възмуте се депутатът.

"Той дава ли си сметка какво желае - желае гуляй по време на чума! ", продължи още Марков.

ЕНП даде цялостната си поддръжка на Борисов в напъните му за участие на България в еврозоната

В предаването "Лице в лице " по бТВ той акцентира, че това ще е огромна рецесия - да няма държавно управление, парламент по време на изключителна епидемиологична конюнктура. Марков беше безапелационен, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като се изключи че е определен от българските гласоподаватели, е и политикът, приет от Европа.

"Кой ще отиде в четвърътк в Европейския съвет, на среща с европейските водачи, някой мунчо с вдигнат юмрек ли? Кой ще договаря за разпределянето на 750 милиарда евро за рецесията? Кой е разпознаваемия български политик, законно определеният министър председател? ", разяснява още той.

Георги Марков бе неотстъпчив да подчертае значимостта на Борисов.

"Чуй, чуй, Цветанке, два пъти вотът на българския гласоподавател е препотвърден! ", обърна се той към водещата Цветанка Ризова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР