От вчера вече не съм служител на БНТ. След 28

...
От вчера вече не съм служител на БНТ. След 28
Коментари Харесай

Горан Благоев: Вече не съм служител на БНТ

От през вчерашния ден към този момент не съм чиновник на Българска национална телевизия. След 28 години и половина споделих " Довиждане " на институцията, която ме построи като експерт. Направих този избор с цялостната увереност, че там където стартира да господства, аз повече не мога да имам място.
Това написа телевизионният публицист и дълготраен създател и водещ на " Вяра и общество " Горан Благоев в профила си във Фейсбук.
 Познати лица измежду учредителите на партията на Цветанов Познати лица измежду учредителите на партията на Цветанов
Бивши членове на ГЕРБ, Съюз на демократичните сили и ДСБ, и даже на Движение за права и свободи са измежду учредителите на политическия план на Цветан Цветанов - “Републиканци за...
Той приказва и за " едно натрапчиво възприятие, което до момента не съм изпитвал по коридорите на Сан Стефано - възприятието, че се намирам в някаква мутренска среда ".
" От Българска национална телевизия можеш да си тръгнеш освен поради по-висока заплата другаде, Кошлуков. От Българска национална телевизия може да си тръгнеш и поради свободата и истината. Защото освен поради хляба живее човек ", написа още Горан Благоев.
Журналистът бе поради наличието си в партията на Цветан Цветанов. Тогава мястото му на водещ зае Георги Милков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР