От вчера ваканционно селище Албена“ приема разплащания за хранене и

...
От вчера ваканционно селище Албена“ приема разплащания за хранене и
Коментари Харесай

В Албена започна приемането на плащания с ваучери за храна

От през вчерашния ден ваканционно населено място " Албена “ приема разплащания за хранене и настаняване чрез ваучери за храна, издадени от компаниите " Томбоу “ и " Кауфланд Сървис “. Платежните документи са годни за обектите, оперирани от " Албена “ АД, и по-специално хотели, бюфетни и à la carte заведения за хранене. Желаещите да се възползват от новата услуга могат да създадат своята резервация за настаняване чрез онлайн системата на комплекса booking.albena.bg, на телефон +359 700 12 110 или на e-mail [email protected].

Задължително условиe е предплатеното заплащане при резервация да бъде направено чрез банкова карта, PayPal, bitpay или банков превод. Остатъкът от дължимата сума се заплаща на място при настаняване в съответния хотел – с ваучер за храна, с банкова карта, в брой или смесено заплащане. В случай, че гостите желаят да заплатят с ваучер за храна сметка в бюфетен или à la carte ресторант, могат да го създадат непосредствено на място, като уведомят съответния шеф или обслужващ сервитьор.

Списък на хотелите и заведенията за хранене, приемащи разплащания с ваучери за храна на територията на ваканционно населено място " Албена “ може да намерите на уеб страницата на ваканционното населено място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР