От вчера в ОС на БФС - Пазарджик стартира картотекирането

...
От вчера в ОС на БФС - Пазарджик стартира картотекирането
Коментари Харесай

Започна картотекирането на тимовете в Окръжната

От през вчерашния ден в Оценка за съвместимост на БФС - Пазарджик започва картотекирането на тимовете за новия сезон в пазарджишката " А " РГ. По традиция то ще се извърши по авансово открит график в оставащите до първия кръг малко повече от 10 дни.

Първото условия за всеки от 16-те тима е изчистване на отговорностите си от предходния сезон, които най-често са образувани от неплатени в точния момент санкции за санкции. За предишния сезон " рекордьор " по отговорности е Левски(Ракитово), който би трябвало да погаси 1390 лева и настрана да възвърне депозита си за присъединяване в размер на 300 лева Едва по-късно стартира и процедурата за картотекиране всъщност. Ракитовци обаче изпаднаха от 4-та лига и те имат малко повече време да се провеждат за картотекирането преди старта на шампионата в " Б " РГ - Юг, на което ще бъде даден ход след 2 седмици.

От останалите клубове, настоящи членове на " А " РГ с най-голямо обвързване е Локомотив(Септември) - 912 лева и привършен депозит от 300 лева Брацигово има да внася 460 лева плюс депозит, Марица(Белово) надлежно 360/300, Родопи(Козарско) 330/300 лева и други

Има и тимове, които са пример във финансов проект - без лев обвързване към БФС и с съвсем недокоснат от предходната година депозит. Такива в 4-та лига са: Балкан(Варвара), Чико-Бунара, Юнак(Ивайло), Сарая.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР