От вчера ЦСКА се готви на пълни обороти в Турция,

...
От вчера ЦСКА се готви на пълни обороти в Турция,
Коментари Харесай

Армейците, от Златния град към златото в ефбет лига

От през вчерашния ден ЦСКА се готви на цялостни обороти в Турция, оповестява ежедневникът " Тема Спорт ". Там треньорът Бруно Акрапович ще опита да постави основите на шампионски състав.

От блестящия хотел " Голд сити " (б.р. - от британски Златен град) до златните медали у нас - това е единствената цел пред армейците. В курорта Алания нищо не липсва на " армейците " за провеждането на пълноценна подготовкa - като се стартира от изискванията за всевъзможен тип тренировки и рехабилитация, та се стигне до тези за релакс и отмора в свободното време.

Издигнат на върха на плато, хотелът основава усещането за връх на пирамида. От билото на планината Таурус, където е местоположението му, се открива фантастична панорама към Средиземно море. В хотела умерено се чувстваш като фараон, тъй като пространството е голямо. За отбелязване е, че двойната стая е по-голяма от двустаен апартамент в София - има две стаи, общ хол и кухненско помещение. Тоест умерено може да не се засечеш със " съквартиранта си ".

Ако се намираш в апартамент, пък може да си направиш подготовка с топка, без да се замисляш. Миналата година в такива се ширеха футболистите на Левски, освен това по време на задаващата се същинска финансова рецесия, и това след това породи много въпроси от страна на почитателите и даде мотиви за офанзиви към тогавашния изпълнителен шеф Павел Колев.

Все отново е помислено в най-малки елементи за професионалните спортисти. Специално за футболните тимове изискванията са отлични. Комплексът разполага с два педантично поддържани затревени терена, отговарящи на всички условия на УЕФА. Ако искаш, получаваш и ексклузивитет - единствено ти ползваш игрището и различен тим не го приближава. За физическата подготовка също е помислено. Хотелът разполага с професионален фитнес център, ситуиран на 830 квадратни метра.

Построен е особено за отсядащите на подготовка футболни и ръгби тимове. А за възобновяване има невиждани улеснения - джакузита, сауни, парни стаи, обичайните турски бани - хамам, стая за релакс и такава с фонтан, настоящ успокояващо на нервите, закрит басейн, та даже и ароматерапия. Аквапаркът, който през зимата не работи, е неповторим по размерите и увеселенията, които предлага. Но ЦСКА не за това е там. А с цел да се приготви добре за пролетния дял на шампионата.

Ресторантите също са няколко, а един от тях е особено непокътнат за възпитаниците на Бруно Акрапович. Местните сервират даже от " пиле мляко ", само че ястията деликатно се сортират и всичко е съобразено с нужните калории.

Заради всичките услуги, които предлага, не е изненадващо, че " Голд сити " е желан от турските грандовете Галатасарай, Фенербахче и Бешикташ. Когато им се наложи да срещнат локалния Алания, точно това е мястото, което избират за своя база преди дуела.

В последните години по време на зимната пауза алените се готвеха в Испания. Заради пандемията с ковид този път избраха по-близка дестинация. Условията в югоизточната ни съседка са положителни. Всичко за сполучлива пролет е в ръцете на Бруно Акрапович и краката на възпитаниците му.
 Албанци желаят футболиста на ЦСКА Ахмед Ахмедов
Албанци желаят футболиста на ЦСКА Ахмед Ахмедов

Желанието на чужденците е да вземат централния нападател чартърен до края на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР