От вчера ЦСКА има нов директор - това е бившият

...
От вчера ЦСКА има нов директор - това е бившият
Коментари Харесай

Новият директор в ЦСКА Ива Уорън: Ще покажа, че жените имат място и в българския футбол

От през вчерашния ден ЦСКА има нов шеф - това е някогашният президент на Пирин (Благоевград) Ива Уорън. Пред Gong.bg тя удостовери новината и посочи, че ще заема поста на административен шеф при " алените ".

" Радвам се, че още веднъж съм във футбола. След работата в Пирин имах потребност от малко отмора, с цел да си взема глътка въздух и да събера сили за ново предизвикателство. Щастлива съм, че към този момент работя за най-големия клуб в България - ЦСКА и с работата си ще покажа, че дамите имат място и в българския футбол “, съобщи Уорън.

Тя отхвърли да разкрие по какъв начин се е стигнало до нейното привличане на " Армията ", добавяйки, че идната седмица от ЦСКА ще има конференция по тази тематика.

" Имам огромни упоритости и цели. Ще оказвам помощ на всички отдели в клуба, които имат потребност. Силата ми е в маркетинга и тактиката, само че мога да бъда потребна и в други неща ", добави Ива Уорън, която ще продължава да извършва функционалностите си и на ръководител на Комисията по женски футбол в БФС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР