От вчера ЦСКА 1948 е едноличен лидер в класирането на

...
От вчера ЦСКА 1948 е едноличен лидер в класирането на
Коментари Харесай

Идва ли време за обединение в червено: ЦСКА-София и ЦСКА 1948 заедно?

От през вчерашния ден ЦСКА 1948 е едноличен водач в класирането на Втора лига. Това стана факт с помощта на успеха на Литекс над съперника на " алените " Септември (София). Така тимът на Йордан Юруков се приближи с още една крачка към класиране в efbet Лига. Същевременно ЦСКА-София се сгромоляса в елита, губейки от Царско село и отделчавайки се още повече от върха. Всичко това породи въпроса дали не идва време за обединяване сред двата клуба, което да сплоти алената общественост и да предотврати задаващия се абсурден мач сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Част от легендите на ЦСКА към този момент бяха красноречиви по отношение на подобен възможен дуел, употребявайки думата " цирк ".
 Царско село - ЦСКА-София @@@

Sportal.bg научи, че се умува под каква форма и при какви компроси е допустимо да се стигне до обединяване. Припомняме, че през есента главният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов разгласи в предаването " От дузпа в тъч " , че се е срещал със сина на Гриша Ганчев – Данаил Ганчев, който му е предложил обединяване. Твърдението на притежателя на efbet не беше опровергано по никакъв метод от ЦСКА-София.
 Пресконференция на ЦСКА 1948 преди подновяването на шампионата @@@

Дали в този момент обединяването наподобява по-възможно? Потърсихме ръководителя на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов за коментар:

" На този стадий на виждам опция за обединяване, в случай че хората от " Литекс Тауърс " не решат, че нашият модел е верният, само че това не ми се вижда евентуално.

Ние тръгнахме от най-ниското равнище, спазвайки всички правила на БФС, УЕФА, ФИФА и законодателството на България, с ясната концепция да имаме чист клуб – без преименувания, взимане на непознати лицензи, сливания и други юридически форми.

Мърчандайзингът се държи от клуба. Играем единствено с българи. Сега като сме на прага на efbet Лига се спекулира, че може да се отречем от всичките полезности, с които четири години се борихме – няма метод. Гледаме с почитание към всички тимове, институции, медии и при крах търсим виновността единствено у себе си. Не влизаме в никакви ангажименти с други клубове, играчи, съдии.

Не на последно място, ние нямаме една стотинка отговорности и водим доста строга финансова политика ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР