От вчера Tesla си има собствен магазин в платформата на

...
От вчера Tesla си има собствен магазин в платформата на
Коментари Харесай

Tesla вече продава калъфи за смартфон в Amazon


От през вчерашния ден Tesla си има личен магазин в платформата на Amazon, в който можем да си закупим най-различни ненужни атрибути с логото на компанията.

От калъфи за iPhone, през чаши за кафе и суичъри, асортиментът в новия уеб магазин на Мъск ни оставя много комплицирани.
 Снимка 405162

Тъй като сме привикнали асоциираме името Tesla с високотехнологични и новаторски артикули, някак ни е мъчно да възприемем по какъв начин тези извънредно невпечатлителни сувенири се вписват в имиджа на компанията.
 Снимка 405164

Причината за това евентуално е, че към момента не се возим в Tesla и бихме изглеждали неуместно, в случай че се разхождаме с шапка или блуза с логото на предприятието.
 Снимка 405163

Продуктът, който обаче хвана окото ни, е този смален модел на Model S - същинско украшение за запалените по дребни колички. Играчката коства 199 $, което за колекционерите е незначителна сума.
 Снимка 405165

Сигурни сме, че Мъск е заложил на качествени материали за направата на всички тези артикули, само че сме и също толкоз сигурни, че няма да платим 70 $ за суичъра му.
 Една Tesla на автопилот, един робот и един безразсъден случай на CES
Tesla на автопилот " умъртви " робот

И това време доживяхме
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР